*WP Mobile Edition (Contact)

This page is required for plugin WP Mobile Edition.

4 Responses to *WP Mobile Edition (Contact)

 1. George rasol says:

  Salut,am si eu un sony Str-av220,destul de vechi si merge Foarte bine,as vrea sa stiu,se intampla ceva daca il tin pornit non-stop fara sa-l mai opresc de la butonul on-off? In general il folosesc la tv.

  • armin armin says:

   Daca spun ca nu, si ti se strica, sa nu dai vina pe mine 🙂

   Teoretic, amplificatorul nu e facut astfel incat sa aiba nevoie de pauze. Darca nu il acoperi cu nimic, si are loc sa se ventileze pe interior asa cum a fost proiectat, prin gaurile sale de aerisire, daca e tinut la temeperatura camerei de locuit fara temperaturi extreme, fara umiditate prea mare, (adica nu ploua pe el, nu sta direct in soare, nu cade apa pe el, nu sta in aburi, etc) deci daca se folsoeste conform manualului de utilizare, ar trebui sa nu fie nevoie sa il tot opresti si pornesti. Doar consuma curent inutil cand nu este folosit.
   Daca pornesti sursa audio (TV-ul in cazul tau) cand amplificatorul este deja pornit si poate la un volum mare, se pot defecta boxele daca pornirea acelei surse audio genereaza un zgomot scurt, neplacut si destul de puternic uneori, un click, un poc, ceva…. alea nu sunt sanataose pentru boxe, mai ales daca volumul e mare. In rest, de la utilizare nromala, nu ar trebui sa aiba nevoie de oprit.

   Repet: daca se intampla ceva totusi cu el, nu poti sa dai vina pe mine, eu am zis parerea mea personala doar.

   Pentru alte detalii poti consulta manualul de utilizare.

 2. armin armin says:

  Salut,

  Asa cum am mai scris ca raspunsuri la astfel de solicitari, nu pot din pacate, sa dau o asemenea recomandare. Fiecare avem gusturi diferite, preferinte diferite, cel mai bine este sa iei ce iti place TIE, nu ce zic altii despre un anume produs.
  Ce recomandare as putea sa fac, cauta cateva amplificatoare in bugetul alocat, testeaza-le cu urechile tale pe sistemul tau de boxe, si vezi care iti place cel mai mult, indiferent de marca sau sugestiile de la prieteni, si achizitioneaza amplificatorul potrivit pentru tine. Nu e usor de facut asta insa recompensa alegerii potrivite, se va simtii ani de zile de acum incolo, deci merita.

 3. cata91 says:

  Salut.am 5 boxe de home cinema plus subwoofer fiecare de 3 ohmi scrie p ele firma Samsung si as dori o recomandare de amplificator.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

What Do You See?      
 

Acest site foloseste cookie-uri. Utilizand acest site, acceptati modul in care utilizam cookie-urile.Afla mai multe aici.